TRAVEL

Eindelijk een fotoboek laten maken van onze tofste reis!

De afgelopen 2 jaar heb ik samen met mijn vriend een aantal mooie reizen gemaakt. Voordat we naar Curacao verhuisde hadden we voorgenomen om zoveel mogelijk te genieten van de landen in Midden en Zuid-Amerika. Nu we er toch zo dichtbij zijn… Omdat Curacao toch een eiland blijft, is de drang om te reizen nog groter geworden. We zijn de afgelopen jaren naar Peru, Cuba, Guatemala, Aruba, Bonaire, Panama-stad en Colombia geweest. De mooiste vakantie tot nu toe? Peru en Colombia delen een eerste plaats.

Ik heb tijdens alle reizen zoveel foto’s gemaakt. Velen zijn te vinden op mijn Instagram, maar lang niet alles. Ik kan de tel niet bij houden van hoe vaak ik heb gezegd: ‘Eigenlijk zou ik een fotoboek moeten maken van onze vakantie’. Want hoe leuk is het om de foto’s fysiek voor je te hebben en even weer terug te gaan naar ‘dat momentje’ tijdens de vakantie? Tijd om daad bij het woord te voegen. Via www.fotofabriek.nl heb ik een fotoboek (30×30 hardcover) gemaakt van onze reis in Colombia.

Per locatie die we in Colombia hebben bezocht heb ik de leukste foto’s geselecteerd. Vervolgens heb ik op fotofabriek.nl de lay-out samengesteld. Qua lay-out heb ik gekozen voor een afwisseling van full cover foto’s en collages. Deze zijn eenvoudig te selecteren op de website, je hoeft alleen maar je foto te uploaden en deze naar wens te schalen.

Naast de foto’s kun je ook leuke symbolen en tekens gebruiken. Zo heb ik bij de introductie van elke locatie een symbool gebruikt wat het plaatsje typeert.

Hoe mijn cover werd gemaakt ↓

Stel jij het maken van een fotoboek ook al een tijdje uit? Van uitstel komt afstel dus kom nu in actie. Klik hier om je eigen fotoboek te maken.

SHARE:

2 Replies to “Eindelijk een fotoboek laten maken van onze tofste reis!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *